Tämä sivusto on tarkoitettu kaikille jouluihmisille ja niille, jotka pohtivat lähestyvää joulua ja siihen liittyviä valmisteluja.

Joulu on rauhoittumisen aikaa, mutta harva meistä kuitenkaan pysyy kotona tekemättä mitään joulun alla. Tyypillisiä jouluvalmisteluja ovat jouluostokset ja etenkin joululahjojen hankinta.

Monelle jouluun kuuluvat olennaisena osana myös erilaiset jouluiset perinteet, joita ilman joulu ei yksinkertaisesti tunnu joululta. Tällaisia voivat olla esimerkiksi joulumarkkinat ja muut joulutapahtumat, joista voi käydä joululahjojen lisäksi hakemassa itselleen joulumieltä.

Valmistaudu jouluun

Sivustoltamme löydät paljon tietoa jouluun liittyen. Vaikka joulunvietto säilyy monissa suomalaiskodeissa suurimmaksi osaksi muuttumattomana vuodesta toiseen ja tiettyjä jouluperinteitä noudattaen, on myös paljon sellaista, jota ei välttämättä tule edes ajatelleeksi joulua valmistellessa.

Tutustumalla tähän sivustoon saatat löytää esimerkiksi uusia näkökulmia ja ideoita omaan joulunviettoosi, joiden avulla seuraava joulu sujuu entistäkin paremmin.

Meillä kaikilla on omat tapamme viettää joulua, eikä yksi tapa ole välttämättä toista parempi. Joskus voi olla kuitenkin hyvä pohtia, voisiko omaan joulunviettoon lisätä tänä vuonna jotain uutta.

Esimerkkejä sivustoltamme löytyvästä sisällöstä ovat erilaiset hyödylliset vinkit jouluvalmisteluihin. Jos vaikkapa lahjojen hankinta tuottaa päävaivaa ja stressiä, kannattaa siinä tapauksessa käydä tutustumassa joululahjoja koskeviin vinkkeihimme.

Löydät tietoa muun muassa siitä, kuinka jokavuotisen joululahjarumban saa näppärästi kuriin, sekä siitä, kuinka ekologisuuden ja vastuullisuuden voi ottaa paremmin huomioon joululahjoja hankkiessa.

Mikäli sen sijaan pohdit, millä joulumarkkinoilla kannattaisi piipahtaa tänä vuonna virittäytymässä joulutunnelmaan, löydät muutamia suosituksia Suomen perinteisimpien joulumarkkinoiden suhteen.

Toivomme sinun viihtyvän sivustolla ja että saat täältä ammennettua rutkasti ihanaa joulumieltä, joka kantaa seuraavaan jouluun ja vielä sen ylikin!